Nagradna igra je kon─Źana

Hvala za sodelovanje.

Iz┼żrebani nagrajenci so:

Nina Strehar
Aleksandra Stojkovi─ç
Jasmina Pirš
Maja Btatun
Danica Bradeško
Nata┼ía Per┼íi─Ź
Ema Breg
Anja Remškar
klavdija began
Timotej Cijan
Kristjan breznik
Anka Kocbek
Maja Saje
Lea Klemen─Źi─Ź
Julija Zgonec
Vanja Lunder
Nik jagodi─Ź
Milena ┼Żmavc
Katica Bilješković
Jelena Andri─ç
Leonida Brezovec
Jure Kralj
Ur┼íka Brodari─Ź
Sašo Sagadin
Ksenja Grešak Korošec
Zvonko D┼żini─Ź
Rada Savi─ç
Sarah Sabanovic
Damjan Miku┼ż
Aleksandra ─Źernej
Urška Ojsteršek
Roberta Ben─Źi─ç
Ljubica Švabelj
Milena velepic
Hana Kerin
Marija Poljanec
Ida Ojstršek
Barbara Švab
Nina Kadri─ç
Mira Kocjan
klavdija lapornik ─Źav┼í
Lana Ušaj
Viljemka Urnaut
Kristina Pavli─Ź
Tev┼ż Trdan
Jelena Useinovi─ç
Valerija Fras
Klemen Tr─Źek
Aleš Manias
Janko Rebec

Piškotki

Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, v katere se zapišejo podatki o obisku spletne strani.

Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomo─Źjo pi┼íkotkov hitrej┼ía in enostavnej┼ía. Z njihovo pomo─Źjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izku┼ínje, s tem je prihranjen ─Źas, brskanje po spletnih straneh pa je bolj u─Źinkovito in prijetno.

Razlogov za uporabo pi┼íkotkov je ve─Ź, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (izbira jezika, ┼ítevilo prikazanih rezultatov, velikost pisave itn.), pomagajo pri izvajanju spletnih storitev (registracija, vsebina nakupovalne ko┼íarice, prijava na e-novice, ogled videa itn.), pomagajo pri zbiranju podatkov o navadah spletnih uporabnikov (┼ítevilo obiskov, uporabnikom zanimiva vsebina itn.), s katerimi si pomagamo izbolj┼íati va┼ío uporabni┼íko izku┼ínjo in ocenimo u─Źinkovitost zasnove spletne strani.

Nobeni pi┼íkotki, ki jih uporabljamo na svojih spletnih straneh, ne zbirajo podatkov, s katerimi bi vas bilo mogo─Źe osebno prepoznati.

Ker ┼żelimo biti z vami popolnoma odkriti, smo pripravili seznam vseh pi┼íkotkov, ki jih uporabljamo, in zakaj. Upo┼ítevajte, da se z nadaljnjo uporabo te spletne strani strinjate z na┼ío rabo opisanih pi┼íkotkov.

 

Katere piškotke uporablja ta spletna stran?

Nujno potrebni piškotki

Pi┼íkotki, ki nam pomagajo ustrezno prikazati vsebine, omogo─Źajo delovanje obrazcev, ko┼íarice in drugih bistvenih elementov spletne strani.
Tovrstni pi┼íkotki so aktivni le v ─Źasu trajanja seje.
Primer uporabljenih piškotkov: ASP.NET_SessionId

Google Analytics

Google Analytics je storitev spletnega analiziranja. Nudi nam informacije o obnašanju uporabnikov na naši spletni strani in nam s tem pomaga ustvariti boljšo uporabniško izkušnjo, prikazati relevantno vsebino itn. Pri razbiranju teh podatkov vas ne moremo osebno prepoznati.
┼Żivljenjska doba teh pi┼íkotkov zna┼ía do 2 let.
Primer uporabljenih piškotkov: _ga, __utma, __utmb,__utmc, __utmz in __utmv.
Ve─Ź >>

Google maps

Google maps pripadajo─Źe pi┼íkotke uporabljamo za prikaz uporabniku prijaznega zemljevida in ozna─Źb lokacije.
┼Żivljenjska doba teh pi┼íkotkov zna┼ía do 10 let.
Primeri uporabljenih piškotkov: SID, SAPISID, APISID, SSID, HSID, NID, PREF
Ve─Ź >>

 

Kako lahko upravljate ali brišete piškotke?

Pi┼íkotkov nikakor ne bomo uporabljali za zbiranje va┼íih osebno dolo─Źljivih podatkov, po ┼żelji pa lahko nastavitve o uporabi pi┼íkotkov spremenite tudi v brskalniku svojega ra─Źunalnika ali mobilne naprave.

Ve─Źina modernih brskalnikov omogo─Źa, da sprejmete ali zavrnete vse pi┼íkotke, sprejmete ali zavrnete le dolo─Źene vrste pi┼íkotkov ali pa si nastavite opozorilo, da stran ┼żeli shraniti pi┼íkotek na va┼ío napravo. Izbri┼íete lahko tudi pi┼íkotke, ki jih je brskalnik ┼że shranil na va┼íi napravi.

Opozarjamo vas, da v primeru izklopa pi┼íkotkov vse funkcionalnosti spletnih strani morda ne bodo delovale enako u─Źinkovito, opozorilo o uporabi pi┼íkotkov se bo prikazalo ob vsakem obisku, dolgoro─Źno pa bo to negativno vplivalo na va┼ío uporabni┼íko izku┼ínjo.

Postopek spremembe nastavitev pi┼íkotkov se v vsakem brskalniku razlikuje. Informacijo o tem lahko poi┼í─Źete s pomo─Źjo funkcije ┬╗Pomo─Ź┬ź, obi┼í─Źete┬áwww.aboutcookies.org, ki nazorno razlo┼żi postopek v vseh modernih brskalnikih, ali pa nas kontaktirate prek┬áe-po┼íte.

Kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki, ki jih vpišete v obrazce na spletni strani in prijavi na e-novice?

Podatke, ki jih vpi┼íete v obrazce na spletni strani, uporabljamo izklju─Źno za namene predaje sporo─Źila (oddaja povpra┼íevanja, rezervacije, nakupa itn.) oz. zahtevane storitve. Va┼íe podatke skrbno varujemo in jih nikakor ne posredujemo tretjim osebam oziroma uporabljamo za kakr┼íne koli druge namene.

S prijavo na e-novice sogla┼íate, da va┼í elektronski naslov uporabljamo za namene obve┼í─Źanja o novostih. Iz sistema se lahko kadarkoli izpi┼íete in sicer tako, da v poslanem elektronskem sporo─Źilu kliknete na ozna─Źeno povezavo za odjavo.

Pi┼íkotke Google Analytics in DoubleClick je mogo─Źe onemogo─Źiti tudi s pomo─Źjo navodil, ki so na voljo preko spodnjih povezav:
Google Analytics https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en
Double Click: http://www.google.com/policies/technologies/ads/
AddThis: http://www.addthis.com/privacy/opt-out-saved#.UbmBr6zDCZd

Ve─Ź informacij o pi┼íkotkih je na voljo tudi v┬ásmernicah informacijskega poobla┼í─Źenca

Pravno obvestilo

Pogoji uporabe

Vsebine, objavljene na spletnem mestu, so last dru┼żbe Ljubljanske mlekarne, d.o.o (v nadaljevanju lastnik spletnega mesta) in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene in za osebno uporabo, pri ─Źemer ne smejo biti kr┼íene avtorske pravice. Ne sme se jih kopirati, razmno┼żevati ali na kakr┼íenkoli drug na─Źin distribuirati brez pisnega dovoljenja lastnika spletnega mesta. Kakr┼ínakoli druga uporaba ali distribucija teh vsebin ali njihovih posameznih delov ni dovoljena. Lastnik spletnega mesta ni odgovoren za morebitne ┼íkodljive posledice uporabe.

Ljubljanske mlekarne, d.o.o. ne odgovarjajo za uporabo spletnega mesta┬áwww.alpskomleko.si┬áin za morebitno ┼íkodo, povzro─Źeno z uporabo vsebin s tega spletnega mesta. Lastnik spletnega mesta ne odgovarja za to─Źnost vsebin na spletnem mestu niti za kakr┼ínokoli izgubo ali ┼íkodo, nastalo na podlagi uporabe teh vsebin. Uporabnik vse vsebine in storitve na spletnem mestu┬áwww.alpskomleko.si┬áuporablja na lastno odgovornost. Za vsebine, ki jih na spletno mesto prispevajo uporabniki, lastnik spletnega mesta ne odgovarja in si pridr┼żuje pravico, da jih v primeru neprimernosti odstrani.

Lastnik spletnega mesta si pridr┼żujejo pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletnem mestu. Lastnik spletnega mesta bo z vsemi podatki, zbranimi na spletnem mestu www.alpskomleko.si,razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo.

Uporabniki so sami odgovorni za varovanje svojih uporabni┼íkih imen in gesel pred nepoobla┼í─Źeno uporabo drugih oseb. Uporabnikom ni dovoljeno posojati podatkov za dostop do njihovih uporabni┼íkih ra─Źunov.

Komentarji in prijave kršitev Morebitne komentarje in prijave kršitev nam posredujte na elektronski naslov: info@l-m.si

Napotki

┼Żivjo! Pred teboj je igrica Alpskih superjunakov, kjer Super Ilka, Super ┼Żan in Foksi s tvojo pomo─Źjo sku┼íajo poloviti ─Źimve─Ź Foksi sladoledov, Alpskega mleka in ob tem preskakujejo ovire. Si za? Poskusi, preprosto je!

Pri tem lahko “ulovi┼í” tudi nagrado! ─îe bo┼í ujel veliko sladoledov in mleka, uspe┼íno preskakoval ovire in zbral veliko to─Źk (vsaka sekunda prinese 1 to─Źko, vsak ujet predmet 5 to─Źk), se bo┼í lahko vsakih 14 dni vse do konca poletja potegoval za super nagrade: prvi trije na lestvici bodo prejeli paket Foksi sladoledov, med preostalimi vsemi sodelujo─Źimi pa bomo iz┼żrebali ┼íe 2 sre─Źne┼ża, ki bosta prejela enako nagrado. Si za poletno osve┼żitev in sladkanje lahko ┼żeli┼í kaj lep┼íega?

Brez skrbi, igrica superjunakov je nadvse enostavna. Najprej izberi svoj lik – Ilko, ┼Żana ali Foksija -, nato pa se loti dela oz. pobiranja Foksi sladoledov in Alpskega mleka. Na ra─Źunalniku lahko ska─Źe┼í na ve─Ź na─Źinov: s klikom na mi┼íko, pu┼í─Źico navzgor (ÔćĹ) ali najve─Źjo tipko na tipkovnici (space). Na telefonu in tablici pa le spretno uporabljaj svoje prste in zbiraj to─Źke s klikom na ekran.┬á

Preprosto, mar ne? Si pripravljen/-a? Mi smo! Tri, ┼ítiri, zdaj …